آموزش و طرز تهیه کیک بهارنارنج و پرتقال

طرز تهیه کیک بهارنارنج و پرتقال

نحوه پخت کیک بهار نارنج, نحوه پخت کیک های بهاری

بهار كه مي‌آيد بوي بهارنارنج همه را سرمست مي‌كند، البته اين سرمستي مي‌تواند ادامه دار باشد؛ اگر شما از عرق اين گل خوشبو در نوشيدني‌ها و حتي دسرهاي فصلتان هم استفاده كنيد.

مواد لازم کیک بهارنارنج و پرتقال:

آرد  ۱۵۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
بيكينگ پودر  ۲ قاشق چایخوری
 آب پرتقال ۱ پيمانه
پوست پرتقال رنده شده ۲ قاشق چایخوری
پوست لیمو رنده شده ۱ قاشق چایخوری
عرق بهارنارنج ۴ /۱ پيمانه
وانیل ۲ /۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۶ عدد
كره ۱۰۰ گرم

 

طرز تهیه کیک بهارنارنج و پرتقال :
تخم‌مرغ ها را بشكنيد، زرده و سفيده آنها را جدا كنيد و هر كدام را در كاسه ای بريزيد. به كاسه زرده‌ها شكر اضافه كنيد و مخلوط را با همزن بزنيد تا كرم رنگ و كشدار شود.

حالا وانيل و بيكينگ پودر را به زرده‌ها افزوده و هم بزنيد. در آخر كره را حرارت دهيد تا آب شود، سپس به زرده‌‌ها اضافه كرده و همه مواد را با هم مخلوط كنيد.

سفيده را هم با همزن برقی هم بزنيد تا خوب پف كند. وقتي سفيده‌ها خوب پف‌دار و سفيدرنگ شدند مخلوط زرده را به آن اضافه كرده و با ليسک مخلوط كنيد.

حالا نوبت اضافه كردن مايعات است. آنها را كه به مواد کیک اضافه كرديد، پوست ليمو و پرتقال رنده شده را هم به مواد بيفزاييد و خوب هم بزنيد. فر را با درجه ۱۷۵ درجه سانتي‌گراد گرم کنید، سپس آرد را كم‌كم به مايه كيك اضافه كنيد و با ليسك مخلوط كنيد.

قالب را چرب كرده و كمي آرد به ته و ديواره‌ها بپاشيد.که کیک به قالب نچسبد مايه كيك را در قالب ريخته و در فر بگذاريد. بعد از نيم ساعت تا ۴۵ دقيقه كه كيك پخت و رويه آن طلايی رنگ شد، قالب را بيرون آوريد تا از حرارت بيفتد،  سپس آن را در ظرف مورد نظر گذاشته ، سرو كنيد.

مطالب مشابه
ارسال دیدگاه جدید
شما میتوانید نظر و پیشنهاد خود راجب سایت و مطلب را برای ما ارسال کنید.
برای صرف‌نظر کردن از پاسخ‌گویی اینجا را کلیک کنید.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

ناشناس می گوید:
۱۷ شهریور ۱۳۹۴ و ساعت ۱۰:۴۳ پاسخ

به به چه غذای خوشمزه ای

ناشناس می گوید:
۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ و ساعت ۰۱:۱۱ پاسخ

میشه هر روز یه برنامه آشپزی برای من بفرستید