آموزش پخت یتیمک بوشهری

در این برنامه آشپزی طرز تهیه یک غذای سنتی استان بوشهر به نام یتیمک بوشهری آموزش داده می شود.

مواد لازم برای تهیه یتیمک بوشهری:

بادمجان: ۳ عدد ،
نمک زرد چوبه و فلفل قرمز: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
پیاز: ۱ عدد
تمر هندی رقیق شده: ۱ لیوان
لوبیا چشم بلبلی: ۱۵۰ گرم
آب: ۱ لیوان
طرز تهیه :
 ابتدا لوبیا را روی حرارت قرار می دهیم تا به خوبی پخته شود. سپس بادمجان را به صورت نگینی درشت و پیاز را به صورت نگینی کوچک خرد می کنیم. پیاز خرد شده را سرخ می کنیم بعد بادمجان را به آن می افزاییم. سپس نمک فلفل و زردچوبه را به میزان دلخواه اضافه می کنیم. یک لیوان آب را به آن افزوده و می گذاریم، پخته شود. لوبیا پخته شده را به این مواد افزوده و ۱ لیوان آب تمر هندی را اضافه می کنیم و می گذاریم جا بیفتد و غذا آماده شود.
مطالب مشابه
ارسال دیدگاه جدید
شما میتوانید نظر و پیشنهاد خود راجب سایت و مطلب را برای ما ارسال کنید.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

دیدگاهی ارسال نشده است!